Fysio Schimmert KwaliteitOp deze pagina treft u informatie aan over onze kwaliteit, klachtenregistratie en beoordelingen door klanten. Kwaliteit is voor Fysio Schimmert een uiterst belangrijk gegeven. Voor zowel de behandelingen, communicatie, personeel en opleiding en onze locatie.

KWALITEIT

Alle fysiotherapeuten die in onze praktijk werken zijn BIG geregistreerd.

Bovendien zijn we terug te vinden in het Centraal Kwaliteitsregister (CKR) van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF).

Klik hier voor het BIG register

Klik hier voor het Centraal Kwaliteits Register van het  KNGF

Wat betreft geneeskundige handelingen is een paragraaf in het Burgerlijk Wetboek opgenomen onder Wet op de Geneeskundige Behandelingsovereenkomst (WGBO):

Klik hier voor de tekst WGBO


KLACHTENREGISTRATIE

Wij stellen de hoogste eisen aan en zetten ons in voor een optimale behandeling voor de patient, een spoedig herstel en een goede communicatie over de behandelingen. Mochten er des ondanks klachten zijn van de kant van de patiënt dan horen wij dit graag van jou. Hiervoor stellen wij de “Klachtenregistratie” van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF) ter beschikking op onze site. Klik hier om het PDF bestand Klachtenregistratie te downloaden.


BEOORDELING

Onze klanten kunnen via hun zorgverzekeraar onze diensten en behandelingen beoordelen op een aantal punten. Hieronder zie je onze score op dit ogenblik: