Beste voetballers,

net zoals de afgelopen seizoenen bieden we ook in het seizoen 2018/2019 weer de mogelijkheid om zonder afspraak en geheel kosteloos bij ons binnen te lopen tijdens ons “VVS-inloophalfuur”. Dit geldt voor alle leden, zowel voor de jeugd als senioren teams!

Als verzorgers/fysiotherapeuten van de club zijn we natuurlijk ook gewoon op de dinsdag en vrijdagavond na de trainingen te vinden in onze verzorgingsruimte. Ons doel is ervoor te zorgen dat de leden van VVS op een goede en verantwoorde manier kunnen sporten, we dragen zorg voor onderzoek, behandeling en preventie bij voetbal gerelateerde lichamelijke klachten.

Het inloophalfuurtje plaats van 18:00 tot 18:30

Locatie: Fysio Schimmert, Langstraat 90A, Schimmert.

De bedoeling van het inloopmoment is acute pijntjes of blessures snel  te onderzoeken en beoordelen. Op deze manier word er snel een diagnose gesteld en krijgt de speler/speelster professioneel advies, met als doel zo spoedig mogelijk weer pijnvrij te kunnen voetballen.

Het eerste inloophalfuur zal plaatsvinden op 3 september 2016 van 18:00 tot 18:30, daarna wekelijks tot aan de zomerstop!( met uitzondering van de winterstop)

 

Met sportieve groet,

Stan, Dion en Kevin

 

Fysio Schimmert

Langstraat 90 A

6333 CG SCHIMMERT

045-4041775