VV Schimmert

Beste voetballers,

Net zoals de afgelopen seizoenen bieden we ook in het seizoen 2019/2020 weer de mogelijkheid om zonder afspraak en geheel kosteloos bij ons binnen te lopen tijdens ons “VVS-inloophalfuur”. Dit geldt voor alle leden, zowel voor de jeugd als senioren teams!

Als verzorgers/fysiotherapeuten van de club zijn we (Luc, Tim en Dion) natuurlijk ook gewoon op de dinsdag en vrijdagavond na de trainingen te vinden in onze verzorgingsruimte. Ons doel is ervoor te zorgen dat de leden van VVS op een goede en verantwoorde manier kunnen sporten, we dragen zorg voor onderzoek, behandeling en preventie bij voetbal gerelateerde lichamelijke klachten.

Het inloophalfuurtje vind iedere maandag plaats van 18:00 tot 18:30

Locatie: Fysio Schimmert, Langstraat 90A, Schimmert

De bedoeling van het inloopmoment is acute pijntjes of blessures snel  te onderzoeken en beoordelen. Op deze manier word er snel een diagnose gesteld en krijgt de speler/speelster professioneel advies, met als doel zo spoedig mogelijk weer pijnvrij te kunnen voetballen.

Het eerste inloophalfuur zal plaatsvinden op maandag 2 september 2019 van 18:00 tot 18:30, daarna wekelijks tot aan de zomerstop!( met uitzondering van de winterstop)

Met sportieve groet,

Luc, Tim en Dion

 Fysio Schimmert
Langstraat 90 A
6333 CG SCHIMMERT
045-4041775