Gratis spreekuur VV Schimmert

et zoals de afgelopen seizoenen bieden we ook in het seizoen 2023/2024 weer de mogelijkheid om zonder afspraak en geheel kosteloos bij ons binnen te lopen tijdens ons “VVS-inloophalfuur”.

Beste voetballers,

Net zoals de afgelopen seizoenen bieden we ook in het seizoen 2023/2024 weer de mogelijkheid om zonder afspraak en geheel kosteloos bij ons binnen te lopen tijdens ons “VVS-inloophalfuur”. Dit geldt voor alle leden, zowel voor de jeugd als senioren teams! Vanaf dit seizoen wordt ons team versterkt door Bob Vankan, 4e jaars student fysiotherapie op Hogeschool Zuyd in Heerlen. 

Het inloophalfuurtje vindt iedere maandag plaats van 18:30 tot 19:00 uur.

Locatie: Fysio Schimmert, Langstraat 90A, Schimmert

De bedoeling van het inloopmoment is acute pijntjes of blessures snel  te onderzoeken en beoordelen. Op deze manier wordt er snel een diagnose gesteld en krijgt de speler/speelster professioneel advies, met als doel zo spoedig mogelijk weer pijnvrij te kunnen voetballen.

Het eerste inloophalfuur zal plaatsvinden op 6 september 2023 van 18:30 tot 19:00 uur, daarna wekelijks tot aan de zomerstop! (met uitzondering van de winterstop)

Als verzorgers/fysiotherapeuten van de club zijn we natuurlijk ook gewoon  op vrijdagavonden en (om de week)  op dinsdagavonden te vinden in onze verzorgingsruimte op het complex van VVS.

Met sportieve groet,

Bob en Dion

Fysio Schimmert
Langstraat 90 A
6333 CG SCHIMMERT
045-4041775
fysioschimmert.nl